top of page
platsannons.jpg

Barnläkare och psykiatriker till våra mottagningar i Täby och Vallentuna

 

Vi arbetar i Vårdval BUMM på uppdrag av Region Stockholm och inom barnmedicins alla områden och med ADHD och psykologstöd. Arbetet sker i nära samarbete med andra vårdgivare såsom barnsjukhusen, akutmottagningar, BVC, skolhälsovård, BUP och husläkarmottagningar, och vi har ST-läkare och kandidater.

 

Mottagningarna har erkänt mycket gott rykte både vad gäller kompetens och kvalitet och som arbets- och utbildningsplatser. Vi erbjuder stor flexibilitet i arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån. Personalgruppen är stabil med mycket god sammanhållning och stämning och med stort engagemang. Vi finns i lokaler med flera andra vårdgivare och specialiteter och laboratorium vilket är en stor fördel. Vi startade 2001 och är därmed en av Stockholms äldsta barnläkarmottagningar.

 

Hos oss arbetar du i huvudsak självständigt med mottagningsarbete, i nära samarbete med våra erfarna sjuksköterskor. Som barnläkare finns möjlighet för specialintressen, även om arbetsfältet omfattar hela pediatriken 0-18år. Som psykiatriker arbetar du med insättning och uppföljning av ADHD-medicinering. Våra sjuksköterskor har mestadels egna mottagningsbesök. Vi erbjuder mycket god teamkänsla med gemensamma samvarotider. Välfungerande samarbeten finns med dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och psykolog. Vi har regelbundna möten och planeringsdagar och arbetar kontinuerligt för att utveckla och förbättra oss och vår verksamhet. Välkommen till en mycket uppskattad arbetsplats! 

 

Du är mycket välkommen att höra av dig till Elena Khorami. Maila på elena@barnlakarnataby.se så kontaktar Elena dig.

bottom of page